Офертата, която предлагат е – плащаш по 3 евро на хектар

...
Офертата, която предлагат е – плащаш по 3 евро на хектар
Коментари Харесай

Нова схема: Крадат 60 млн. лв. от земеделците, парите отиват при ловните олигарси (ДОКУМЕНТ)

Офертата, която оферират е – плащаш по 3 евро на хектар за консултантска услуга – и получаваш свободно сега ловно поле! После го очертаваш за дотация и получаваш до 65 лева./дка сякаш за изхранване на дивите животни.

В подмяна на услугата да се сдобиеш със свободно ловно поле, от общата сума за полето би трябвало да върнеш 20% от за консултантския хонорар. Парите, отделени за България по тази евро скица са общо 60 милиона лв..

Дали и какъв брой пари от “хонорара ” стигат до земеделския министър Явор Гечев?

 

Скандалните предложения, които валят сега сред богаташите в София са продължение на свадите, раздрусали Министерството на земеделието с направения от тях нов Стратегически проект за поддръжка на земеделските производители. Много организации от дълго време сигнализираха за тази заплаха – средства от земеделците ще отидат в ловните олигарси! Имаше и митинги по тематиката. Но никой не обърна внимание на земеделците.

Докато богатите хора, които за наслаждение си наемат ловни полета, ще могат да вземат милиони сякаш, с цел да хранят дивеча, земеделците, които създават пшеницата за хляба на народа, ще получат едвам 20 лв/дка. Схемата обаче е в ход. Написана е и Наредбата, по която ще аплайват земеделците.

Вече върви и скришен търг за отдаване на свободните ловни полета за да бъдат отклонени милиони левове от земеделците към ловните олигарси.

Източник: vestonosec.net, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР